Tinkerbell and others
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tinkerbell and others

Ovo je 4um o tinkerbell i ostalima...naravno zenski....na ovom forumu mozete naci slike koje ne se ne mogu naci na svakom sajtu...

PrijemPrijem  PortalPortal  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

**My diary**

Ići dole 
AutorPoruka
Gost
Gost

**My diary** Empty
PočaljiNaslov: **My diary**   **My diary** EmptyNed Mar 16, 2008 11:21 am

Nedelja,16.Mart 2008.godine

Dragi dnevnice,
Uzas!!Jedan majmun iz odeljenja me sve vise i vise nervira!Znas da se selim u avgustu...Znas da je on jedan jedini koji me tera da svakim danom sve vise pozelim da se sto pre odselim...Ali ja to ne zelim...Ovde je moj zivot,moji drugari,moja simpatija...12 godina sam zivela ovde...Znam da je Novi Sad veliki i lep grad,ali tamo nece imati mojih drugara sa kojim se salim i druzim svaki dan...Tamo nece biti Zoke...Stalno sebi pricam kako je tamo lepo i kako ima svega i svacega cega ovde nema,ali ja dobro znam da se samo zavaravam ia da ja ustvari trazim razloge da se utesim... Nije mi bas drago sto se selim... Jer,Dragi dnevnice,to je za 4-5 meseci! U zadnje vreme sam mnogo ljuta na sebe i to istresam na drugima... Tako sam se sinoc posvadjala sa Zokom...A za sve je Nikola kriv jer me konstantno nervira i ja cutim i cutim i onda puknem... I ne mogu vise da ga gledam ocima!!! On zivi za to da mi upropasti dan... Radi kako je njemu volja,i sta se njemu svidja,bilo da se meni svidja ili ne,a na moj je racun...I to naziva salom... Salom,a meni se nimalo ne svidja!!I sve vreme govorim nemoj! I onda kad mu kazem da sam ljuta,onda ona njegova cuvena recenica,IZVINI,AKO IMA ZA STA!!Ima,i on to dobro zna,ali nece da popusti...Dodje mi da strpam Zoku u kofer zajedno sa jos pojedinim drugarima i da odem... Tako mi je zao sto se selim... Ne znam koliko cu se tamo uklopiti...Koliko cu dobrih drugara moci da nadjem...A bicu sedmi razred i necu vise biti mala...I krivo mi je sve oko mene...I krivi su mi svi... Stvarno mnogo placem u poslednje vreme...I ne mogu da pevam i na casove gitare odavno nisam otisla... Pa sa kim cu ja tamo da se zezam,da govorim tajne,da nerviram Marka...Hoce li se tamo uopste naci neki Marko,neka Zoka,neki Luka ili Marija sa kojim cu biti tako dobra kao sad??? Sigurna sam da nece,jer su ovo Zoka,Luka i Marija sa kojim idem u odeljenje 6 godina i koje nikada necu zaboraviti...Zao mi je sto sam te namucila...
Pisacu ti uskoro...
ariel
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

**My diary** Empty
PočaljiNaslov: Re: **My diary**   **My diary** EmptyPon Mar 17, 2008 4:08 pm

Ponedeljak,17.03.2008. godine

Dragi dnevnice...
Ovo sve vise i vise ubija...Danas sam na fizickom primetila da Zoka place... A... i ja sam plakala... Kad ce se ova glupost zavrsiti??? Namolila sam da se sto kasnije odselimo i uspela sam!!! Provescu leto sa drugarima!! Selim se tek na kraju Avgusta!!! Stalno zamisljam Novi Sad iznova i iznova! Mislim...Volim da se odselim u Novi Sad...Tamo je predivno... i sve bi bilo jos lepse da se seli i Zoka... Bar ona... Ali ja svaki dan kad se necemu obradujem,odmah se rastuzim secajuci se da u Novom Sadu nece biti drugara da me zasmejavaju i da ja njih zasmejavam... Nadam se da cu naci dobru ekipu,ali sigurna sam da nijedna nikada nece biti kao ova sto je ovde... U mom rodnom kraju... Iskreno... Kada na trenutak pomislim kako nekad jedva cekam da idem u novi Sad sa babom i dedom... da tamo provedem raspust... Ne mogu da verujem da nisam stabilna pri odluci da li zelim da se selim...Ali ima nesto cvrsto sto me iznutra vuce da ostanem... Jer u poslednje vreme ne umem da budem srecna... svi u skoli barataju o tome kako se ja selim i ja se odmah setim lepih trenutaka sa mojim dugogodisnjim drugarima. I ne znam da li mi je zao ili drago sto se selim... Posmataj to ovako: Kad bih mogla da ponesem sve iz odeljenja osim Milicevica i Ivana i Bojana i Sila... Skakala bih od srece sto se selim... E,znas sta??? Dosta tuznih prica... Danas kada smo na fizickom plakali...Ujedno smo bili i bucni baba sa ljubicastom kosom(nastavnica) nas je izbacila iz ucionice. mi smo napolju svi tuzni gazili po jednoj ogromnoj bari... Ja sam gledala kako suze koje mi teku niz lice i padaju u baru prave krugove na njoj... I vise nisam znala kako da orspolozim sve oko sebe... Ali,ti,Dnevnice,znas,kako sam ja mstovita i looda. Ustvari,na pamet mi je pala jedna podjednako looda ideja kao sto sam i ja! Zamahnula sam nogom i uprskala Mariju... Pa Helenu... Pa Anu... I onda su one mene... I onda smo se svi prskali!!!! Bilo je extra!! U svaku baru smo ugazili! Skroz smo bili mokri!!! i onda smo poceli svi da se smejemo! a nastavnica se naljutila i poslala nas ranije kuci! I opet sam uspela da orspolozim moje drugare!Ha,ha... Eto...to je to... Sad cu malo da rasturam po internetu i palim da jedem puding!!! Piscu ti kasnije...
Bye!
zvoncica
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

**My diary** Empty
PočaljiNaslov: Re: **My diary**   **My diary** EmptyPon Mar 17, 2008 4:40 pm

Ponedeljak,17.03.2008. godine
Evo me opet!!
I sad ti nosim sooper vesti!!! Mama mi je obecala da kad se odselim,dolazicu svaki vikend,svaki dan kad se ne ide u skolu i svaki raspust cu provoditi ovde!!! Bez obzira sto je put dug i sto se putuje 6 sati... Bas me briga!!! Dolazicu i hocu i hocu!!!! Po tri-cetiri puta mesecno a mozda i vise!!! He,he! I resila sam da ne placem... Mrzim sve sto se desava... Mama je rekla da mogu da ostanem ali to bi me unistilo... Da zivim sa babom???!!! A,ne,to je prava nocna mora!! Ali cu dolaziti... Zokin dnevnik me jos vise rastuzio,ali mi je onda mama ovo rekla... To ce me smiriti na neko vreme! Na neko vreme... Nadam se da ce zoki sad biti bar malo lakse...
See you!
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

**My diary** Empty
PočaljiNaslov: Re: **My diary**   **My diary** EmptySre Mar 19, 2008 5:29 pm

Sreda,19.03.2008. godine
Dragi dnevnice,
Nisam juce pisala...Zaboravila sam... lol!! Danas nisam plakala!!! Ne jos... U skoli je bio zivi smor,ali je ruski bio extra!!!Ja i Zoka smo ofarbale vrhove kose...Markerima!!!! Ja sam uzela rozi,a Zole narandzasti...lol!! Da si video sta smo radile!!!Izgledalo je kao da sm se farbale... Ubija me jedna stvar... Svi u odeljenju su odjednom neoriginalni!!! Zaistami je zao sto ih ogovaram,ali ne mogu vise da se nosim sa tim... Mislim,ja izvadim telefon da slikam nastavnike,sutradan svi ponesu telefone da slikaju nastavnike... A ja to radimda imam njihove slike kada se odselim... ccc... A kada pocnu isto da se oblace... Strasno!!!! Svi su odjednom nekako drugaciji..Nije im stalo da budu oni moji isti drugari bar dok se ne odselim... Deni me danas odalamio...Jos me boli ruka!!!! Mislim da mi je nesto slomio... a on je krupan i jak i ima 100 kila... Ja sam njega slabo udarila iz zeze,a on meni odvalio ruku... Sta jos,sta jos...A,da!!! Zoka je napravila 4um o meni i njoj na koji mogu da se reguju sve devojcice!! Jako je extra!! Sad palim... Da procitam sta je ona pisla... lol!!Nadam se da ne place...
*Bye!!*
aurora
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

**My diary** Empty
PočaljiNaslov: Re: **My diary**   **My diary** Empty

Nazad na vrh Ići dole

**My diary**
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-