Tinkerbell and others
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tinkerbell and others

Ovo je 4um o tinkerbell i ostalima...naravno zenski....na ovom forumu mozete naci slike koje ne se ne mogu naci na svakom sajtu...

PrijemPrijem  PortalPortal  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

~**Moj dnevnik**~

Ići dole 
AutorPoruka
~Snow princess~
Snezana
Snezana
~Snow princess~

Broj poruka : 259
Godina : 29
Datum upisa : 04.01.2008

~**Moj dnevnik**~ Empty
PočaljiNaslov: ~**Moj dnevnik**~   ~**Moj dnevnik**~ EmptyUto Mar 18, 2008 7:53 pm

17.03.2008
Dragi dnevnice,
Ovi prethodni dani mi nisu bili srecni,plakala sam za to sto mi ide naj drugarica....seli se u NOVI SAD....Nevolim sto se seli.....Ali barem cemo se divno proveti na exkuryiji i njenom rodjusu...Mama joj je rekla da ce dolaziti svaki vikend,mesec....divno....
Ali danas sam cula jako lepu vest i to me je malo razveselilo.....vidimo se do sutra..... ariel Necu da ide u gluppi novi sad aaaaaaaaaaaaaaaa Hocu da da cry/ cry/ cry/ cry/ cry/ smrc....
Nazad na vrh Ići dole
http://www.anahi4ever.niceboard.net
~Snow princess~
Snezana
Snezana
~Snow princess~

Broj poruka : 259
Godina : 29
Datum upisa : 04.01.2008

~**Moj dnevnik**~ Empty
PočaljiNaslov: Re: ~**Moj dnevnik**~   ~**Moj dnevnik**~ EmptySre Mar 19, 2008 6:10 pm

19.03.2008
Dragi dnevnice,
Danas mi je dan bio extra osim 2 iz fizike sto sam dobila.....Veceras imam folklor.....Moram da ucim bios ali me mrzi...Jedva cekam exkurziju....Bice nam extra 100% sam sigurna....
Vidimo se do sutra....Caos......
Nazad na vrh Ići dole
http://www.anahi4ever.niceboard.net

~**Moj dnevnik**~
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» *~*Moj DnEvNiK*~*
» Moj dnevnik..............
» MOJ DNEVNIK !
» Moj dnevnik - gloopost (zarazna) :P